Tag Archives: office

Oh, look at that! 2015 is peeking at the corner.
yah benar, 2015 udah mau be welcomed aja..
dan banyak hal-hal baik di tahun 2014 yang nggak mungkin terlupakan, goods and worsts for sure.

1. Kerjaan. Yeah job. It is getting more and more exciting every single times and I couldn’t be more Thankful to the Greatest Allah.
gimana setiap bangun pagi rasanya malaaaaaas pake xxx dan sekarang I’m care-less aja lah. Because you can’t expect everybody will like you in the office, dude.

2. The ups-downs mood of Pak Bos. Yes, yes, yes. Pak bos adalah orang yang bisa dibilang sangat di respect dan kadang-kadang dia jadi sosok ‘ayah’ dikantor. His caring attitude and what I’m impressed that how busy he is, he always has time to call his wife, with his deep and calm tone. Yah, nggak niat nguping saya, tapi kan kursi saya pas disebelah ruangan pak bos. He’s become a wanted-future-husband alike. Yeah peps, mau dong 1 yang kayak pak bos…

3. The coworkers. Dan mereka yang bikin semangat setiap hari untuk masuk kantor karena selalu ada cerita nggak penting dan menarik setiap detik. Every seconds we like talking about dramas, bags, shoes, chandra liow, instagram and work. Even I forget many many things (include absen pulang) everytime I was with them.

4. Ho to the li to the day. Yaaaaah, when was the last time I went traveling? 2012 duuude! And when was the last time I went abroad? 2008 duuuuuude! Giana nggak semangat? I had so much energy that time.

5. Being single. Nah, saya ngerasa feel blessed setelah 100 hari nggak ada kamu. Terasa memang dan awal-awal malahan nggak sanggup liat handphone karena ngarep. Sekarang, handphone nya sering ketinggalan di laci kantor malahan. Dan ketika nggak ada kamu saya merasa lebih bahagia, kenapa kamu nggak pergi dari dulu? I feel freeeeeee *maju mundur cantik*

Banyaaaaaaak yg ada ditahun 2014 tapi highlight nya ya itu. Yang penting ya yang itu.
Berdoa semoga 2015 bisa jadi lebih baik, resolusinya nanti juga ada di blog (huhuhu)
그럼 안녕 2014년 ㅇㅅㅇ

Advertisements

It’s been 27th March…
It was so sudden, you’re leaving faster March… ._.
Maaaaany things happened on March, yeah…banyak..
Getting my passport extended *persiapan*
Lotsa things to do in the office *I hate you, office!*
and teaching class is ended *sedih saya*

Yes, the hardest thing to leave March is realising teaching class is over…
iyaaa, nggak ada lagi tuh namanya maen angin malam-malam juga nggak ada lagi namanya ngeliatin si dokter ganteng * oh, I fall in love so often*
But life must go on~ *nyanyi lagu titanic*

Tapi yang bikin senang pas bulan maret hampir abis itu ya artinya drama hotel king udah makin dekat tanggal tayangnya *joget*
yes, peps I’ve been waiting soooooo long to watch this drama, because Lee dae hee is going to be paired with Lee dong wook! Yes! I love this coupling soooooo much…
I’ve been imagining the drama already…muahahahaha..

image

Well, I pray that April is going to be nice, verrrryyyyy nice…
I hope I get lots of money *please, pretty please*
I hope Hotel King drama is going to be 대박
And I got new class to be taught…yes peps, I’m getting addicted to teach, because of that handsome doctor I finally realize that teaching isn’t that bad as I thought…heee…

And April, I’m kind of waiting for you and please be rice nice :3